HOME

OVERZICHT

Links en tips CONTACT GASTENBOEK

 

Links en Tips

 

Wandelpagina's: Stichting Wandelplatform-LAWNIVON, Tweevoeter : hier vindt je allerhande informatie, routewijzigingen, links etc. etc. Ook kan je hier wandelboekjes bestellen. Op de site 'Wandelpad' zijn gratis wandelroutes te vinden. Kijk ook eens op de offcile site van het Pieterpad.

Een andere leuke site is van de Stichting Struinen en Vorsen. Hier kan je twee leuke wandelboekjes bestellen met wandel- en fietsroutes door het Groene Hart. Er staan veel leuke tips, uitjes en wetenswaardigheden over de streek in.

Bij Er Op Uit kan je leuke wandelroutes vinden, vaak gedeeltes van een LAW. Etappes van rond de 15 km, meestal gratis te downloaden.

Wandelavonturen van Els en Bertus, ook verslaafde wandelaars, vindt je op http://members.home.nl/elsbeelen. Op deze site staan leuke verhalen en foto's van de wandelingen die zij hebben gedaan. De GR5 is n van de wandelingen die ze tijdens hun vakanties lopen, maar ook in Nederland wandelen ze lekker.

Natuurlijk kan je op http://wandel.startpagina.nl. nog veel meer sites vinden die van toepassing zijn op wandelen.

Bed & Breakfast lags het Zevenwoudenpad, in Ureterp: www.jetjepijpekrul.nl Tijdens n van onze wandelingen kwamen we ze tegen, een leuk en spontaan stel. Als je in of bij Ureterp een overnachtingsadres zoekt kan je hier vast goed terecht!

Een handige site om alles over molens op te zoeken is De Nederlandse Molendatabase

Voor watertorens kan je terecht bij de site van de Nederlandse Watertoren Stichting

Op de site Hunebedden in Nederland kan je alles te weten komen over hunebedden. Via de Picture Gallery kan je de staat van de verschillende hunebedden zien, van nu en van vroeger voor de eventueel restauratie.

Tijdens lange wandelingen kan je last krijgen van blaren. We hebben goede ervaringen met Gehwol zalf om dit te helpen voorkomen. Ook de anti-blaren stick van compeed werkt goed.

Wandelen Portugal: Een Grand Route (GR 11) lopen of gewoon een huisje huren in zuid-west Portugal? Wij kregen deze link door via ons gastenboek, misschien ook iets voor onze bezoekers?! http://www.nocampo.com/nederlands/wandelen.html